Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Grilerin en koyusu olan ve kıl payı siyahın kenarında konum yer antrasit, gri tonları beyninde ihtimal bile en dayı olanıdır ve çarpıcı bir boya fikri oluşturur.

Duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir ortam tıkızlabilir. Renkler dirimımızın zarfında bizim tin halimizi yönlendirmeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Koyu antrasit rengi, sarih antrasit rengine kıyasla bayağı koyu bir renktir. Dominant bir renk olamsının tarafı teselsül öbür hâkim renklerle bile enikonu esen bir şekilde kombinlenir.

Özellikle antrasit duvarlar veya ahşap ve metal mobilyalarla bir araya geldiğinde, mekanınıza yanıltıcı bir dokunuş ekler.

Evinizde tabii bir ağırlık yapmak istiyorsanız yeğleme edebileceğiniz renklerden biri muhakkak kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz bedduaşap konsol kabil mobilyalar sayesinde koyu bir şekilde kullanabilir, dilerseniz de möble ayakları gibi detaylarda tercih edebilirsiniz.

Antrasit öbür renklerle uyumlu bir şekilde kombinlenebilir ve minimalist tasarımlara harika bir zemin katkısızlar. Bu renk tonu özellikle modern ve çağdaş dekorasyon tarzlarına uyum esenlayarak mekanlara şıklık antrasit gri boya tren.

Antrasitin çabucak ahenk katkısızlayabileceği renkler beyninde sarı ayrı bir yere sahiptir. Solgunnın yaratacağı psikolojik el mekana yaşayanlık katarken antrasit mobilyaları da öne çıkarabilir.

Beyaz zehir ve antrasit renk kombinasyonu bol ve şık bir görünüm elde etmenin harika bir yoludur. Beyazın saflığı antrasit rengin derinliğiyle birleşerek mekanı aydınlatır ve beğenilen bir muvazene oluşturur.

Gri duvar boyası, dekorasyonda ise sakin, çağcıl ve yalın bir şıklık yaratmanıza yardımcı olur. Diğer renklerle kolay ahenk sağlayan ve farklı tarzlara adapte olabilen bir renk evetğundan farklı kombinler peydahlamak sinein bile uygundur.

goldfix Gayrı nubuk kumaşlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. Doğrusu art yüzeyinde keçe istila vardır. Bu muamelat ürün dayanıklılığını pozitifrdığı kabilinden; koltuğunuzda daha hafif bir kuut hissi verir. 

Natürel ışıkla harmanlandığında yahut koyu renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza sıcaklık ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir hava yaratabilirsiniz.

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu ismi almış olan bu renk şimdilerde konut dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı nailtır. Yoğun antrasit renk siyaha benzeyen en kıpkızıl tonudur.

Döşemelerde kullanılan renk ise sağlamlık ve cesaret hissini pekâlâştirir. Bu sebeple bile kullanıcılar ciğerin tasarlanan mekanlarda emniyet telkin edici renkler yeğleme edilir.

Aksesuarlarda antrasit renkleri dökmek evin antrasit renk tonları umumi tasar çizimına çağcıl bir görünüm katar. Yastıklar ile perdeler ve halılar ile tablolar gibi antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page